Sağlamlar Punta Kaynak Makina | Türkiye

Hakkımızda

3 Kıtada, 28 Ülkede 3.000 çalışanımızla üretmeye ve değer yaratmaya devam ediyoruz.

6
Ana Faaliyet Alanı
19
Marka Temsilciliği
4
İş Ortaklığı

2005 Yılında Kaynak Makinesi üretimi ve ihracatı amacıyla kurulmuştur. 1985 yılından beri kaynak sektörünün içinde Sağlam Makina markasıyla üretime başladı.

Tamamen yerli mühendisliğin ve işgücünün yerel kaynakları etkili bir şekilde değerlendirilmesiyle; ürün çeşitliliğini ve teknolojisini de arttırarak günümüze kadar gelmiş köklü bir kuruluş.

Türkiye / Bursa Sanayi tesislerinde Gazaltı Kaynakları (MIG/MAG) Redresör Kaynakları, Pnömatik Puntalar, Projeksiyon Puntalar, Direnç Dikiş Kaynakları, Hasır Tel ve Panel Çit Punta Kaynak Makinenelerinin yanı sıra müşterilerin talepleri doğrultusunda işe özel kaynak makineleri de üreterek sekötründe Türkiye’ nin öncü kuruluşlarındandır.

3 Kıtada ve 28 Ülkeye ihracat yapmakta ve yerinde teknik servis hizmeti vermektedir. Firma için imalat kalitesi kadar sevkiyat ve satış sonrası hizmet kalitesi de önem taşımaktadır.

Kalifiyeli ve tecrübeli personeli ile CE standartlarında en iyi makineyi üretmenin gayretindedir. En üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.